Elindult a SióNights.hu

Elindult a SióNights.hu

Az új közösségi blog és magazin a balatoni életérzés megannyi ízét kívánja képernyőre csalogatni. Tudj meg többet várható tartalmainkról!

Sok szeretettel köszöntünk a www.sionights.hu weboldalon, ahol naponta frissülő online tartalmakkal várunk minden kedves olvasónkat.

Milyen tartalmakat találsz az oldalon?

A SióNights.hu egy magazin jellegű blog oldal, ahol a magyar tengerhez kapcsolódó személyes visszaemlékezéseket, a tóparton megélt mindennapi élmények beszámolóit, valamint a “Balatoner” életérzéshez kapcsolódó híreket és információkat olvashatsz, nézhetsz és hallgathatsz meg.

Csalókán csengő címe ellenére a SióNights.hu nem csupán Siófokkal foglalkozik, hiszen szerelmünk, a Balaton szűkebb és tágabb régiója megannyi színes és kedves témát tartogat számunkra nap mint nap.

Megjelennek rajta programajánlók, a mozikban látható filmekkel kapcsolatos hírek és kritikák, helybéliekkel készített interjúk, és persze nem hiányozhatnak a jó strandoláshoz elengedhetetlen zenei listák sem.

A SioNights.hu-n megjelenő cikkeket kiemelt kategóriák szerint csoportosítjuk, melyek végén a könnyebb kereshetőség és átláthatóság szempontjából hasznos címkéket helyeztünk el.

Van egy jó sztorid? Meséld el nekünk! Írj nekünk üzenetet a Facebookon!

Oszd meg másokkal is! <3