Avicii legbalatonibb zenéje

Avicii legbalatonibb zenéje

A két éve elhunyt svéd szuper producer dalaiból szemezgettünk. Vajon melyik slágere jelenti számunkra az egyetemes siófoki életérzést?

Közönségkedvenc dalt hirdetett a világhírű Tomorrowland fesztivál, amely néhány héttel ezelőtt kérdezte meg követőit arról, hogy szerintük mely track lehetne a rendezvény univerzumának indulója. A belga fesztivál himnusza Avicii örökzöld dallama, a Levels lett, amely 1000 indulóból bizonyult a legnépszerűbbnek. A Levels 2011-ben debütált, majd néhány hét alatt letarolta a világ rádiós listáit, és uralma alá hajtotta a táncparketteket is. Ezt a dalt játszotta indulásakor a budapesti Music FM rádió is.

Klas Bergling, a zenész édesapja nagyon megtisztelőnek tartja a rajongók elismerését, ami az alább megtekinthető Tomorrowland YouTube csatornáján közzétett interjúból is kiderül.

Avicii leginkább balatoni dala

Avicii életművének áttanulmányozása után három dalra szűkítettük a listát, amin a Levels és a második helyezett a Wake Me Up mellett az abszolút győztes Seek Bromance kapott helyet.

Seek Bromance

A 2010-ben megjelent dalt instrumentális és énekhanggal kísért formában is megismerhettük, utóbbi a nagyszerű Amanda Wilson tehetségét dicséri. A szöveg egy szerelmi induló, videójában pedig egy laza baráti viszonyokból szőtt szerelmi háromszög kibontakozásának lehetünk szemtanúi. Szabadság, szerelem és magas rezgések – számunkra a Seek Bromance a magyar tenger indulója!

Források: YouTube, edm.com, Wikipedia

Oszd meg másokkal is! <3

Hasonló tartalmak >>>

Hallhatatlan lehetett volna a 2020-as Régi nyár

Hallhatatlan lehetett volna a 2020-as Régi nyár

Rise FM: a Balaton legkülönlegesebb rádiójára emlékezünk

Rise FM: a Balaton legkülönlegesebb rádiójára emlékezünk

Komár Laci dalával neveznénk az Eurovíziós Dalfesztiválra

Komár Laci dalával neveznénk az Eurovíziós Dalfesztiválra